en sk
 

over ons

Skokan Klussenbedrijf realiseert complexe bouwwerkzaamheden. Wij hebben vele grote en kleinere projecten steeds tot volle tevredenheid van onze klanten afgerond. Wij zijn ervaren als aannemer in de bouw en verbouw van zowel particuliere woningen als bedrijven. Onze medewerkers zijn deskundig op velerlei gebied; dank zij hen beschikken wij over de expertise voor ingewikkelde bouwprojecten.

Wij (ver)bouwen multifunctionele woningen, bedrijfspanden, garages, tuinhuizen enz..

 

Warmte-isolatie van woningen en bedrijfspanden, gevelbedekkingen en terrassen, hekken/omheiningen en allerlei soorten (sier)tegelwerken.

 

Wij verzorgen (machinaal) pleister/stuc-werk, coating, montage van gipsplaten, alle soorten muur-en gevelbedekking, tegelwerk, metselwerk, dakbedekking, professioneel timmerwerk incl. raam-en deurophanging, ontvochten van muren en ruimtes, schilderwerk. Met eigen machines maken wij (hard)houten kozijnen/ramen-deuren incl. zetten van HR++ isolatieglas

 

 

Wij gebruiken materialen van (betaalbare) hoge kwaliteit, die wij kiezen op basis van onze ervaring  en die geleverd worden door geselecteerde firma's met een degelijke reputatie. Wij volgen de trends in de markt; daarom gebruiken wij  steeds vaker milieuvriendelijke materialen.


Waarom zou U kiezen voor Skokan klussenbedrijf?

  • Wij realiseren de (ver-)bouwwerkzaamheden volgens uw wensen, binnen de overeengekomen termijnen tegen scherpe prijzen, in overeenstemming met onze hoge kwaliteitsnormen. 
  • Wij investeren in onze medewerkers, zodat wij de juiste professionals tot onze beschikking hebben. 
  • Wij beschikken over eigen betrouwbare auto's, machines en apparaten voor 'n efficiente uitvoering.
  • Wij zorgen voor een correcte afvoer van bouwafval.

 

Materiaal vervoer

Heeft U wat te vervoeren of te verplaatsen? Wat het ook is, wij verzorgen transporten van vrachten tot 1.5 ton met een van onze bestelbussen. Aarzel niet om ons te bellen,  wij helpen U graag met specifieke taken.

Machinale houtbewerking

Indien u zelf klust, kunnen wij voor u zagen, frezen, schaven met de professionele machines in onze werkplaats.


Heeft u bouw- of renovatie plannen? Zoekt  u een betrouwbare deskundige?

Wij verzorgen vrijblijvend een deskundige en gespecificeerde offerte voor u.

 

preloadingpreloadingpreloading